Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du. Igen.

Jag hatar dig.

Synd bara att du är den mest underbara människa jag har träffat.




Övriga genrer av capslock
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-11 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

capslock
capslock