Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte vad ögat ser.


Nallebjörnen

Väpnad riddare i mjukisbyxor
sussar sött på kudden
Hårda ord om våra samhällsproblem
Upplösta i total skönhetssömn
Blickar och ljuva ömhetstecken
Arga svep med sabeln i rusets tecken
Omvandla djupa ord till timmerstockar
Och låt den korrumperade hjälten bli din nallebjörn
Du älskar honom, jag vet, jag gör det med.




Fri vers av Nattkreatur
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-02-13 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattkreatur
Nattkreatur