Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är dom dagar man inte minns.


Midnattsbanditen

En riktig midnattssbandit
Alla har fel och jag har rätt
Du är inte värd mig och jag är inte värd dig
Godnatt!
Godmorgon!
Hej svejs!
Jag älskar dig! Du är mitt allt!
Usch! Vad du är ful! STICK!

Vem är du? Vem är jag!
Vart tog våra dagar vägen?
Va!? Har dom aldrig existerat?
Okej!

Mitt namn är midnattsbanditen!
Var dag är min födsel!
Igår har aldrig existerat!
Blöta nätter och bultande dagar är min synonym.
Ursäkta att jag stör käre vän!
Men jag tror bestämt att jag glömde något här igår.
VADFAN GÖR MIN SJÄL I HANDFATET!?
Jag är midnattsbanditen.




Fri vers av Nattkreatur
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-02-13 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattkreatur
Nattkreatur