Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir ju trött på sig själv när man drömmer visdomsord av detta slag...*skratt*


Om man hatar badhus

"Om man hatar badhus
och älskar Dylan
har man förstått livet"

Det var det
sista
jag drömde
inatt
innan jag vaknade

Man kan undra
om jag inte
är lite vrickad
ändå
jag som aldrig
riktigt förstått Bob
Dylan
och alltid
älskat
att bada










Fri vers av Tea Alex
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 10:32



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du kanske är hemligt
förälskad i honom.
Så hemligt att du inte
vet om det själv än :-)
2009-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Det trista med Dylan är att det finns folk som menar att man MÅSTE älska honom.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex