Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grand Danoise eller Papillon?


13/2: Namnsdagslimerick till Agne och Ove

 

 

"Jag sörjer", sa Agne till Ove,

"att ej få ihop det med Tove.

Men hur jag en bönar

hon blott mig belönar

med att bussa på mig sin vovve!"

 

Missa för höge farao inte

Rune Thorsells kommentar nedan!!! 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 12:27

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Vill Agne få Tove till kärlekslunden
och få henne villig till kärleksstunden
gör han det klokaste: börja med hunden.
Muta densamme med godis för hundar
ty godis bevekar och hunden blundar
och låter sig klias. Så gör även Tove.
Hon slingrar sig kelsjukt och ropar ej "O Ve!"
2009-02-14

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker inte den har
riktigt samma sorts udd
som ditt vanliga retsamma
mer begärliga sudd
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP