Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och då blir kylan påtaglig...ingen bagatell



Det finns blommor som
överlever allt andra
dör när det blir kallt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2009-02-13 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP