Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmöte...bagatell



På tjärnens mörka
yta gungar månskäran
har funnit sin ro
sångsvanen åser stumt en
man som gråter på en bro

natten är deras
vän minnen från länge sen
viskas bland träden
ensamheten förenar
dem i mörkret vid tjärnen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-02-13 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP