Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl. Hejdå. Auf wiedersehen!



Jag orkar inte vänta på dig mera hjärtat.
Nu försvinner jag in i drömmarnas rike.
Där endast nyckfullhet regerar.
Och får du en plats där? I mina tankar,
i mitt hjärta? Det är tvivelaktigt.

Farväl. Hejdå. Auf wiedersehen.




Fri vers av Nattkreatur
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattkreatur
Nattkreatur