Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80-årskalas

Imorgon
ska jag åka
till Sandviken
igen
till mormor
och morfar
och ett 80årskalas
det är några år
dit
tänker jag
som inte ens
fyllt 30




Fri vers av Tea Alex
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 01:01



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mysigt.
2009-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Tänk om du skulle hamna i Gävle...?
2009-02-14

  thyra
Några år dit och säkert många upplevelser på vägen :) Rar text!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex