Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst inferno...bagatell



Störningar avbrott
bruset upphör tystnaden
tar vid tonlösa
dikter kantar en hög mur
fragmentariska skärvor

skär sönder tråden
nedtonade vingar av
glas vibrerar sprött
blodet från en som förblött
röda rosor i vit snö

himlen andas djupt
avklippt är navelsträngen
ormar av kondens
slingrar sig tudelade
tungor ingen konsekvens

skriker i vanmakt
för döva öron ekot
skär igenom dovt
muller väcker de döda
innan regnet faller ner

blodröd sol läker
livsandarna återgår
till andra sidan
öppnar fönstret mot gården
släpper in fågelsången




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP