Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...död följs av liv...ingen bagatell



I väntans tider
kropparna sprickfärdiga
hösten avlägsen
saven stiger sommarens
befruktning ser dagens ljus

havandeskapets
långa tid är snart över
knoppar går i blom
ur askan in i elden
tänder ett ljus för livet

och ett för dig A




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP