Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fantastiska hemligheten!

 

 

Varje hjärta rymmer

en särskild plats

för varje kärlek.

 

Ingen människa

äger tillträde till

någon annans rum.

 

Det är därför

svartsjuka är

en så meningslös känsla.

 

Njut glädjen i ditt eget rum

och gläds åt att

de andra har sina! 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-14 19:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oerhört klokt och vackert om denna vår innersta hemlighet*
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP