Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös tid

Där
mitt emellan
krackelerar
hjärtat

vad som
ännu inte är och
aldrig heller
varit

lämnar själen
hudlös

fryser hoppet 
sönder och samman

förblöder mig
smärtsam stilla
som ett fruset blodomlopp

09.02.17




Fri vers av Lena Renman
Läst 942 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-02-17 09:33



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om den här, fast det gör ont.
2015-02-17

  aol
ruggigt borrar din text in mot mitt hjärta,
2012-05-21

    Lillemor
Isande bra beskriven smärta.
2009-02-17

  Lena Krantz
Väldigt bra och väl sammansatt komposition med bild och text ihop.

spännande ord här!
2009-02-17

  kärleks ängel
vilken smärta, med väldig vacker!
2009-02-17

  Ronny Berk
intressant förvirrande bildspråk i såväl text som bild; framkallar känslor av frusen smärta...ja...men hudlös...nja...
2009-02-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
En rikt beskrivande sårbar text
2009-02-17

  stella
Som en brännskada svider din text. Vad är varmt och vad är kallt? Om när det ingen skillnad märks... :)
2009-02-17

  En strimma av guld
Spännande. Blir så nyfiken när jag läser Dina rubriker.
2009-02-17

  Maria Zena Viklund
wow, den här kändes går gåshud över hela ryggraden för att i slutet frysa till is, snyggt lena, verkligen! bokmärke!
2009-02-17

  Rachel Roth
du har skrivit en stark text som berör!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman