Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinden vänder blad...bagatell



Frusen bäck väntar
på dagsmejan näcken har
förlorat sin mö
allt står skrivet med rött blod
i vit snö snart brister det




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 16:36



Bookmark and Share


  kia k-n
Förtätat och smärtsamt.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP