Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen...bagatell



Inbundna vänner
tysta i sin slutenhet
min skattkammare
inte bortglömda endast
tillgängliga för nyfikna

som har nycklarna
förstår meningen med ord
kan känna lyckan
och har ett öppet sinne
för andra människors ord




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP