Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det vara


Men jag då

Inget fungerar
Allt så tomt
Vill bort
Jag gick
Fördömd av människor
Fördömd av mig själv
Vill ha liv
Alla tog av mig
Alla begärde
Alla slet och drog
Men jag då?




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-16 13:31



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ja, vems liv lever jag, inte mitt. Ursnygg dikt.
2009-08-03

    Bodil Sandberg
Den här gör ont..man känner sorgen och smärtan så starkt!
svårmodiga rader så innerligt och fint präntade!
2009-04-17

  Maria T
En längtan efter ett
nytt bättre liv
2009-04-16

  peter markurth
fragil,känslig..
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt