Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött

Jag är så trött

jag sover
och sover

jag är så trött

så trött

mig
själv....




Fri vers av trollflöjt
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 22:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så kan det kännas ibland.
2010-08-23

  Suzy med punkterna
Då kan vi sova ikapp...
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt