Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga själar

Alla trasiga själar
som vill läka

alla sår
som vill läka

alla kroppar
fulla med sår

läkandets helande
hjälper inte den trasiga

trasig utav svek
trasig utan smek

gråt
förtvivlan
vanmakt
hjälplöshet

den trasiga själen
vänder sig bort

vill mer
vill inte mer











Övriga genrer av trollflöjt
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-17 16:59



Bookmark and Share


  Maria T
Du skildrar så bra
en trasig själ som
ropar på hjälp
2009-04-16

    Bodil Sandberg
Så vackert du skriftar förtvivlans ofattbara..avslutningen förstärker onekligen och griper tag i hela mig!sparar jag
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt