Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på mig själv. Ibland.


Att gråta

Det har varit
rätt tufft
tidsvis
Man får ha distans
och inte gräva
ned sig
sa någon
javisst
säger jag
och gråter
när jag äter




Fri vers av Tea Alex
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som säger så vill jag inte ha något med att göra.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex