Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft en SÅN dag idag...


Allt kan inte vara lätt

Allt kan inte
vara lätt
man får ta
en dag i taget
En timme
en minut
en sekund
så ska det gå
en timme
en minut
en sekund
jag tänker minsann få
stopp
på eländet





Fri vers av Tea Alex
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker inte att det är så enkelt.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex