Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro´t eller ej - idag känns saker bättre. Och hanterbara på ett annat sätt! Yes! :)


Det är bättre nu

Idag
är det bättre
idag
blir en bättre dag
Idag ska jag äta
utan att gråta
och le
mot solens strålar
jag lovar
Det är inte alltid
jobbigt
det är bättre nu
Det är inte alltid
hopplöst
det är bättre nu
Allt är inte alltid
över
det är bättre nu

Det är bättre nu




Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 10:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig med dig.
Gud välsigne dig i dag!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex