Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som att jag är nyfödd. :) Att jag får tillbaka mitt liv igen, efter att ha förlorat mig själv. :)


En stjärna

Jag fick
mitt liv i gåva
vem hade
kunnat ana
att det fanns
en stjärna
bakom draperierna
Små gömda rum
och orangea apelsiner
på fat
Det luktar nejlika
om mitt hår
det gör det




Fri vers av Tea Alex
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En underbar dikt som får mig att le.

Jag är säker på att hela du doftar härligt.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex