Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden vänder

Jag saknar dig
när vinden vänder
när åskan går
och luften ligger
stilla
i min handflata
Då saknar jag
din röst
mot mitt hår
och dina händer
mot mitt ansikte

Förhoppningar
och förväntningar
är inte
samma sak












Fri vers av Tea Alex
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-02-17 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förhoppningar är mer vaga...
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex