Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din melodi

Din melodi
den tappade jag bort
Har du kvar min?
I en ask
med rosa spets
tror jag att
den finns
i en byrålåda
i ditt sovrum
Om jag inte minns fel
Du får gärna
spara den
och vårda den
så kommer jag
och sover
med dig
igen







Fri vers av Tea Alex
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 15:36



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Rar text
2009-02-18

    JJ VIP
En söt vaggande känsla i texten! Snyggt! Mvh. JJ.
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är när disharmoni smyger sig in i det melodiösa som det blir gnissel i maskineriet.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex