Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gromning borde vara straffbart. Minst stening.


Salut alla porrsurfare

Sent på jobbet
Sist ut från kontoret
Skärmen ber dig
Minderåriga befläckas
Djur blir utnyttjade
Gråtande sexslavar

Din njutning skall du ha
Du som ensam evigt dömd
Ser allting som din rättighet

Exploaterade stackare
Odlade till övergrepp
Din lag till välbehag
Är deras enda val
Förödmjukelsen börjar

När urinen rinner
Galla längs kinden
Flödar det och spänner
Blod är det vackraste
Lidelse är sagolikt
Fram till en klimax

Sent på jobbet
Sist ut från kontoret
Skärmen flimrar tom
Minderåriga har befläckats
Djur blivit utnyttjade
Sexslavarna gråter

Din njutning skall du ha
Du som ensam evigt dömd
Ser allting som din rättighet




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 17:09



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Stark bra text
2009-02-17

    ej medlem längre
min applåd får du.
2009-02-17

  Fokus
Bra skrivet om något mycket allvarligt med förödande konsekvenser för dem som ser detta som en rättighet.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand