Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du hem?

Vem är jag
Vem är jag sen
när du kommer fram
Kommer du hem?
kan jag bära dig
sista biten
Når du fram
till mig
när jag öppnar
efter att du plingat

Frågan
hänger kvar
i luften






Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 17:58



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mycket frågor är det...
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara ett sätt att ta reda på det, precis som det bara finns ett sätt på vilket man kan stoppa Ahlgrens bilar (som f ö tillverkas i Gävle...).
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex