Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döva känslor

Döva känslor
är jag bra på
när jag blir orolig
och nojjig
stressad
äter jag något
sen infinner sig
lugnet
på två sekunder
Inget slår
det
inget går att
jämföra det med
jag vet
det blir pannkaka
om jag fortsätter
men hur
slutar man
när man börjat?









Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 18:50



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag har ett tips. Innan du stoppar det i
munnen. Tänk då, kan jag verkligen njuta
av det här just nu, eller kommer jag ångra
mig efteråt.
Känner så väl igen mig men det där funkar
för mig
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Alla har vi våra ångestdämpande tricks.
Men om något dämpas betyder det ju inte att det upphört att existera.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex