Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker iaf. Och det här är mitt sätt. Jag har inget annat.


Ta hand om sig själv

Man ska inte
vara så hård
mot sig själv
Jag förstår
varför jag gör
som jag gör
ibland
men det betyder inte
att jag ser
något annat
alternativ
Jag tycker om
mig själv
det gör jag
jag försöker bara
ta hand om mig själv
även om det
blir pannkaka
emellanåt












Fri vers av Tea Alex
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 19:05



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nej det ska ju vara ditt sätt,
ingen annans
2009-02-18

    Maria Malm
Det finns massor av sätt att ta hand om sig själv..olika för olika personer..
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag är mycket hårdare mot mig själv än andra är (mot mig).
Det beror på att det behövs. Oftast i alla fall.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex