Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 steg

12 steg
som betyder
att jag måste
sluta
helt
Inte bara
ett par månader
i taget
och sen börja
igen
12 steg
det är för mkt
för många
jag vet inte
hur man gör
hur man börjar
eller hur man fortsätter

12 steg
till en frihet
jag inte vågar smaka
12 steg bort
från det
som är min trygghet
12 steg
till något
jag inte vet vad det är
Jag sitter tyst
vill inte dela
inte säga ett pip
men jag håller
era händer
på slutet






Fri vers av Tea Alex
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 19:46



Bookmark and Share


  L-G
Way to go babe :-)
2009-02-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag hjälper dig att hålla i
2009-02-18

    känsla tanke handling
Du är modig och du har redan tagit det största steget. Läs gärna min dikt "12 steg". kram
2009-02-17

  Måna N. Berger
Tolvstegsprogrammet, det kan funka väldigt bra för många. Lycka till önskar jag dig! du är modig, du delar ju här..
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Ett steg: 2 Kor 3:17.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex