Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla om mig själv

Om jag hade
kunnat gråta
bort
mina problem
hade jag redan
gjort det
idag
Jag har så mycket
som är fint
och värt
att ta hand om
ändå är jag villig
att förstöra allt
för att ta hand
om mig själv
Det är det
jag gör
när jag dämpar
känslor
i sånt andra
tycker är
fest
har jag förstått
en vilja
att hålla om
mig själv











Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 23:07



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du klarar det
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Men du har även mycket fint inom (och utanpå...) dig.

Önskar jag kunde hålla om dig.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex