Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte

Vem blir jag
om jag inte
får äta
som jag är
van vid
Vem blir jag
om de 12 stegen
fungerar
som de ska
Jag har aldrig
varit vuxen
och inte fast
i det här
jag vet inte
hur man gör
hur man andas
och hur man fungerar
utan
att äta




Fri vers av Tea Alex
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 23:07



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vem är du nu?
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag har heller aldrig varit vuxen. Vet inte ens om jag vill bli det. Förmodligen inte.
Men du behöver identifiera dig med din nya identitet.
Du härbärgerar en potential. En skatt i lerkärlet.
2009-02-18

  Måna N. Berger
Det kommer att bli fint vännen, du kommer att lära dig betrakta mat som mat och inte som kärlek, och du kommer att få vänner i gruppen, vänner som vet vad det handlar om. Du kommer fortfarande att vara du, med större handlingsfrihet i ditt liv.
Men förändring är alltid skrämmande, jag vet.
Du tar det steg för steg. Det går bra.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex