Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde en av mina nära vänner inte ville ha med mig att göra längre, men fick ett mail där allt förklarades. Puuh!


Jag trodde

Jag trodde
jag hade förlorat
en vän
Du står mig
så nära
Jag trodde
att vi inte
skulle prata igen
Du står mig
så nära

Jag trodde
att jag aldrig
skulle få höra
din röst
Att jag gjort
något fel
och galet

Jag trodde
du var död
eller arg
eller sur
Jag kände mig
övergiven
i valet eller kvalet

Men jag hade fel
tack snälla Gud
för det
Ibland
blir man lycklig
när man misstar sig













Fri vers av Tea Alex
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 10:43



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Phu Skönt att höra
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror alltid att det är mitt fel.
Ibland är det så. Men inte alltid.
2009-02-18

    Maria Malm
Det är gott när man kan inse att man misstagit sig, att saker och ting inte är så förfärliga som man trott.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex