Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18/2: Namnsdagslimerick till Fritjof och Frida

 

 

"Du Frida tillhör de timida

med motargument så rigida!"

Kved Fritjof, rätt ilsk

ity han var pilsk:

"När järnet är varmt skall man smida!"




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-18 11:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Malena puffar för Argiplex
Argiplex stimulerar klitorisreflex.
Något att pröva på Frida
och alla andra frigida?
Sen tammefan blir det SEX!
2009-02-18

    Bodil Sandberg
Så galant du limerickar
man skrattar så man hickar
men den pilske Fritte
bör nog lugna sig litte
för att åtnjuta Fridas blickar
2009-02-18

  Frk_fidelity
:-)
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP