Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med glimten i ögat och ett leende.....


GÖR MIG VACKER!!!

att vara ung och vacker när man är 40+
att få en och annan puss

jogga, spinna, simma, ja allt är ett slit
det ska få min kropp att komma dit

för mödan jag vill ha lön
gud, hör min bön

låt mig slippa svettas så
gud, ett underverk kan jag väl få

en vacker kropp vill jag ha
gud, jag skulle må så bra

ge mig bara pamela andersons bröst
gud jag ber dig, hör min röst

på min mage vill jag ha rutor
gud, tar du emot mutor?

gud, jag önskar du kunde höra orden
annars går det bra med fred på jorden


















Övriga genrer av trollflöjt
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 19:34



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, fred på jorden vill vi ha.
Du duger säkert bra som du är.
Simma är skönt
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt