Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundvakt...glasklart klirr...bagatell



Ett tomtebloss
en irrande stjärna föll
glömde att önska
betagen av fullmånen
ylar han efter honan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP