Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jupp. Så det kan gå. Helt enkelt.


För farlig för en sådan som jag

Så sant när du säger det

När upphör tiden
När kommer du gå

När försvinner friden
Kommer du förstå

Orden
är fina

I några sekunder
dina

Världen är en skådeplats
Jag står på en klippavsats

Redo att spränga havet
Redo att sänka kravet




Fri vers av savran
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 21:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt!!!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

savran