Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting som gör så ont

Kom inte nära,
kom inte åt mig

mina inälvor svider
och jag kryper tätt intill min vägg

fråga inte hur jag mår
fråga inte vem jag är
det gör för ont att bekänna

Håll distansen
håll distansen
innan du öppnar något så länge slutet
innan jag gör dig illa

Rädd för den jag är
Arg för det som var

För liten för att låta dig se




Fri vers av Maskrosen
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-09-03 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskrosen
Maskrosen