Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobba

Jag ska jobba
det ska bli
så roligt
Få komma
hemmifrån
landa lite
i tankarna
det är så mycket
som surrar
och buzzar
i huvudet
just nu

8 timmar
av arbete
rensar hjärnan
på lite skit
ett tag
i alla fall




Fri vers av Tea Alex
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 11:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som hade arbete ändå...
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex