Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar i snön...ingen bagatell



Giraffens tårar
i glädje och i sorg når
aldrig savannen
begravd under snötäcket
spåren syns vid hennes grav




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-20 07:05



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett förhållningssätt.. ingen bagatell
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP