Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där solen ej grytt

Det finns ett slut
på allt elände
det finns en början
på nåt nytt
Det finns en gåva
vid världens ände
det finns en värld
där solen ej grytt

Vi andas hopp
när vi erkänner
våra svaga sidor
Vi blir starka
mitt i allt
det sköra
Genom förtroendet
skapas möjligheter
Genom närheten
skapas kärleken










Fri vers av Tea Alex
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-20 14:44



Bookmark and Share


  Fia58
Fint skrivet......varmt och ett hopp
2009-02-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vacker, varm och hoppfull
2009-02-20

  Marie Å
Vackert skrivet..... hoppfullt...
2009-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Nu vill jag krama om dig lite extra och utbrista i ett rungande: BRAVO!!!!!

Helt enorm dikt!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex