Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

Ljusets varma strålar vilar lungt och tryggt i rummet. Vinden svepar långsamt in genom fönstret, känner en lätt bris krypa mjukt upp mot huden, vaknar med ett leeande och tittar ut mot fönstret. En känning av befrielse tar ett grepp om mig och inget kan få de att försvinna på denna ljuvliga dyngnets ljusa.




Fri vers av luckyface
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-20 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luckyface