Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyga

väntar
på mötestunden
är full av dig
och du fylld av kärlek
din förälskelse
är vårkänsla
att vara med dig
är slutet på väntan
du är anledningen
till min existens
vill träffa dig
du måste bara se
att jag kan flyga




Fri vers av Adrian Arian
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 01:09



Bookmark and Share


    Ling
Blir helt varm av denna, får en mysig känsla. Tack!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian