Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21/2: Namnsdagslimerick till Hilding

 

 

Min vän Hilding i Lindarängen

var nästan jämt ute i svängen

tills han mötte sin Ann.

Så idag finner man

de tu allra oftast i sängen.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-21 09:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hii..så mysigt för dom!!
2009-02-22

  Rune Thorsell
En saga med lyckligt slut. Ja den sitter inte fel.
2009-02-21

  Gunnel André VIP
DET DÄR kan missförstås!!!
2009-02-21

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt, grattis till Hilding!!/B
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP