Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer mot min höft

Du ringde
Jag trodde inte
att du skulle
göra det
Din röst
mot mitt öra
Min mun
mot ditt
Om jag blundade
kunde jag
höra
dina andetag
mot min sida
dina händer
mot min höft




Fri vers av Tea Alex
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 13:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Handen på höften
Min hand istället och
tungan i ditt öra..."

(U Lundell)
2009-02-21

    Ling
Mycket fint beskrivet. Känner mycket med det här eftersom jag har haft ett distansförhållande i tre år från och till. Telefonen är det närmaste man kan komma någon då känns det som.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex