Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga träffas

Att våga
träffas
kan vara
ett stort steg
i en riktning
vi inte vet
något om
kanske hit
och kanske dit
och kanske
en massa skit

Om du häller upp
en stor kopp
te
ska jag våga
Jag ska bjuda
på mig själv
om du bjuder
på en kaka
och jag ska
skratta
åt dina skämt
bara du inte
smeker mig
över kinden















Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 23:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv skulle jag ha svårt att låta bli, men eftersom jag är en gentleman så kan jag.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex