Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske vi

Tillsammans
kanske vi
kan stötta
oss
Om du blir
rädd
för det som
kan bli
ett vi
kan jag hålla
dig i handen
och sen när jag
blir rädd
får du ge mig
en kram
Vi turas om
Händerna
släpper aldrig
varandra




Fri vers av Tea Alex
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 23:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa kan kanske vara rädda för att överlåta sig.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex