Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta på film

Vi kan titta
på en film
Kanske
nåt med den där
skådisen
vadheterhonnuigen
och sen
kan jag brygga te
och du kan ge
mig en filt
(för jag fryser
ju så mkt
när jag blir
trött)
Sen kan jag somna
nära
men inte
i
din famn
för vi tar det ju lugnt
du och jag
Vi blir för rädda annars
det blir ju
för bra
annars
bäst att ta det lugnt
och bara
sitta på varsitt håll
och tänka
på att kramas




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 23:35



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ååå vad dessa rädslor
ställer till med
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Julia Roberts heter hon! Julia Roberts!!!

Skrämmer närheten?
Jag tycker frånvaron av den skrämmer mer.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex