Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analyser

Hon sa
så mycket
konstiga saker
om oss
eller det
som skulle
kunna bli det
Jag blev matt
av alla analyser
tröttnade
på gissningslekarna
och pratade direkt
med dig
istället
Det spred sig
varma känslor
i magtrakten
och ut i armarna
Det pirrar fortfarande
i händerna
när jag ler







Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 00:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En extraordinär upplevelse.
2009-02-22

    Ling
"Det pirrar fortfarande
i händerna
när jag ler"

Så väldigt vackert!
Bra!
2009-02-22

    FinnRaggarn
Analysdrömmens ärlighet.
2009-02-22

  Måna N. Berger
Det gjorde du rätt i, man ska inte analysera sönder allting och framför allt inte låta någon annan göra det åt en!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex