Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk är du

När du förenklar Världen

till

Din Värld






Fri vers av Seasons VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-22 03:30



Bookmark and Share


    levenonsens
Exakt! Perfekt formulerat!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP