Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot mina lår

Jag drömde
om dig
inatt
Dina händer
mot mina lår
Din tunga
mot min nacke
Min ljumskar
blev plötsligt
så pulserande
Vaknade som
i en bassäng
av längtan
efter dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 09:41



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
WooW
2009-03-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint beskriven närhetslängtan
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Ofrånkomligt.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex